Hvorfor eldre menn foretrekker yngre kvinner

Det bevises i mange undersøkelser rundt om i verden at eldre menn foretrekker kvinner som er yngre enn ham selv.

Årsaken er helt naturlig, en mann tiltrekkes etter yngre og fruktbare kvinner, hovedsaklig på grunn av evolusjon og fertilitet. Og på den andre siden, er årsaken til at kvinner tiltrekkes av eldre menn, er et ønske etter ressurser og å finne en partner som er god til penger.

Menns ønske om en yngre kvinne øker med alderen på mannen, mens kvinner i alle aldre generelt sett ønsker seg eldre menn. En annen undersøkelse viser at bare 1 prosentpoeng av kvinnene ønsker seg en yngre mann. Blant mennene er det bare 2 prosentpoeng som foretrekker å være sammen med en kvinne som er eldre enn ham.

Her på SugarDaters finnes det nemlig mange unge og fertile kvinner som søker etter en eldre og pengesterk mann, så det er verdt å registrere seg gratis og finne din neste partner her på sida idag 🙂

Klikk her og opprett en profil nå

 

 

 

Du kan lese mer om et par av undersøkelsene her:

– Les om “Menn ønsker unge og fruktbare kvinner”
– Les den danske artikkelen om “hvorfor de fleste menn har en Hugh Hefner i seg”