Det er bare helt naturlig

Vi må se det i øynene. Det er i menneskets natur at folk med suksess ønsker seg yngre og attraktive partnere. Det er også helt naturlig at yngre kvinner og menn ser etter erfarne, rike, sofistikerte og sjenerøse partnere, spesielt de med midler, muligheter og lyst til å forsøte livet deres.

Antropologer kan fortelle at slike atferdsmønstre ligger dypt i genene våre. Det er et instinkt i oss mennesker som gjør at vi tiltrekkes av skjønnhet og ungdom, samme som at vi også tiltrekkes av rikdom, makt og suksess.

For flere tusen år siden, da mennesket bare var hulemenn og kvinner, gjorde vi akkurat de samme ting som nå. Bare de beste jegere på den tiden var med andre ord datidens SugarDaddies.

I dagens samfunn er det forskjellige sosiale regler om hva som er moralsk akseptabelt. I flere kulturer har slike personer vært sett på som en kunstform. I Frankrike hadde man f.eks. kurtisanere, mens i Japan hadde man geishaer. Og i samfunnet i dag har vi SugarBabes.

Vi lever bare én gang og vi har kun mulighet å leve livet én gang. Så hvis man har et pent utseende og grei væremåte eller har overskudd til å være sjenerøs, så hvorfor ikke få det beste ut av det og finn den ideelle partner allerede i dag.