Kan SugarDating handle om kjærlighet?

Konseptet “Dating for penger” og forhold mellom penger og kjærlighet har vært til debatt i mange mange år. Det er derfor helt naturlig å spørre om en SugarDaddy kan finne kjærlighet hvis det er penger involvert allerede i begynnelsen av forholdet. Fordi kan en såkalt “gullgraver” finne på å si nei takk til penger og bli forelsket i sin SugarDaddy, altså bli forelsket i den personen han er, hvis forholdet handler om penger fra begynnelsen av?

SugarDaters ligger i et unikt nisje-område – dvs. penger og økonomiske midler er en viktig komponent i dagens datings prosess. Denne delen er også det som driver den uendelige striden rundt nettstedet vårt, men det handler ikke bare om penger.
Vi snakker om spennende forventninger før du skal ut på en date, og noen ganger – ja, så handler det om penger. Eksperter på forhold er raske med å påpeke at penger tiltrekker bare gullgravere, og ikke kjærlighet. Mens andre går enda lenger ved å si at typiske SugarDaddy/SugarBabe forhold kan være moralsk tvilsomme.

Slår penger virkelig romantikken ihjel? Eller kan det gjøre det motsatte? Søt romantikk som ikke før eksisterte? Og tiltrekker penger kun kortsynte gullgravere, eller tiltrekker det også pragmatiske og rasjonelle vesener?

Vi er alle mennesker. Menn er genetisk programmert til å finne kvinner som de synes vil kunne produsere friske og attraktive barn. Kvinner på den andre siden, er programmert til å finne menn som har midler til å ta vare på henne og familien. Det at vi har slike grunnleggende instinkter dypt i vår underbevissthet, betyr ikke nødvendigvis at vi ikke har følelser. Det er nettopp følelser som skiller oss mennesker fra andre i dyreriket.

Her i Skandinavia er SugarDaters er den største sugardating side på nettet, og har sett utallige eksempler på SugarBabes som har funnet kjærligheten i et SugarDating forhold. Selv om det kanskje starter som et gjensidig fordelaktig forhold med penger involvert, kan forholdet faktisk vokse og utvides. Plutselig handler det også om følelser.

Kan SugarBabes altså forelske seg? Svaret er absolutt ja. Penger kjøper ikke nødvendigvis kjærlighet, men det gir en mulighet for å treffes på et grunnlag med rettferdig og akseptable betingelser. Dette er noe som ofte mangler i andre dating konsepter, og på grunn av dette skaper SugarDating like mye kjærlighet som på alle andre dating nettsteder.