Vær med og si nei til Julien Blanc!

Det har vært stor diskusjon på nettet i det siste om den selvutnevnte “sjekkekongen” Julien Blanc burde nektes innreise til Norge eller ei.
I den sammenheng har det startet opp en underskriftskampanje og en demonstrasjon planlegges.

Julien Blanc har i flere år vært fortaler for et kvinnesyn som har fått enormt mye kritikk i forskjellige land, mest på grunn av “sjekketipset” som han kaller for “kvelningsåpningen”, hvor mannen skal ta grep rundt kvinnens hals for å bruke det som en slags førstekontakt med kvinnen. Andre råd han gir til menn rundt om i verden, er at han oppfordrer menn til å manipulere kvinner til å ha sex med dem, altså ved å utnytte dem følelsesmessig, true med vold eller generelt drittsekkeri, hvor noen av forslagene kan være direkte straffbart.

Australia, Brasil og Storbritannia har allerede valgt å gi innreiseforbud til Julien Blanc, men nå står Norge for tur til å bestemme om han skal få lov å komme tilbake til landet og gi “sjekkekurser” til datinginteresserte menn.

Vi på SugarDaters® er på samme side med dem som vil at Julien Blanc skal holde seg langt vekk fra Norge. For Sukkerdating er en likeverdig datingtype, der intellektuelle mennesker kan treffes og behandle hverandre med respekt. Julien Blancs syn på dating ligger milevis langt vekk fra den respekt og forståelse som sukkerdating handler om, og derfor vil SugarDaters® oppfordre alle våre medlemmer til å skrive under på underskriftskampanjen som er lagt inn på siden Change.org – Klikk her for å komme direkte til kampanjen.

Ikke alle forstår hva sukkerdating egentlig handler om. Kanskje ville noen til og med forventet at SugarDaters® ville være på den andre siden og støttet en mann som Julien Blanc. Men vi understreker at sukkerdating alltid handler om likeverdighet og frem for alt respekt. En mann som Julien Blanc fortjener ikke å kunne få lov å besøke Norge igjen, og derfor støtter SugarDaters® aktivt kampanjen for å sørge for at han får innreiseforbud.

Vi på SugarDaters® oppfordrer alle å gå inn på kampanjen og gi din underskrift, den mangler bare 3000 underskrifter for å komme i mål.

Det planlegges også en demonstrasjon i Oslo den 23. januar, les mer om den inne på Facebook – klikk her for å lese mer om demonstrasjonen.