Til gutta: Jenters beste sextips

Finnes det en mann her i verden som kjenner en kvinnes innerste sex-ønsker? Det er nok ikke så lett å finne en slik kar, nei 🙂

Men hør her gutter, det er hjelp å finne. En norsk nettavis har skrevet ned de 11 viktigste tips og triks til å tilfredsstille ei jente, og ja, det er verdt å skrive de triksene ned bak øret neste gang du skal ut på date.

Noen av triksene involverer at du bør holde fingerneglene trimmet, at kommunikasjon er en god ting, for hun vil gjerne vite hvor, hva og på hvilken måte, at hun må bruke badet først og andre viktige ting.

Med andre ord, når du finner den spesielle kvinnen i ditt liv, så bør du ha lært disse tipsene og triksene utenat (og eventuelt hatt litt øvelse), slik at hun får verdens beste SugarDaddy også i senga 😉

Les hele listen i artikkelen “Jenter deler sine beste sextips med gutter” – klikk her