SugarDaters® inntar Norge med storm!

Vi bor i et rikt land fylt med imponerende ressurser, men allikevel er det mange som sliter i hverdagen og får ikke tingene til å henge sammen. Dette kan være studenter som mangler en leilighet eller en studiejobb, eller unge personer som har et større forbruk enn det de egentlig har råd til.

På den andre siden er det virkelig mange som har bedre midler og som er villige til å dele ut av godene deres, og det er nettopp et møte mellom de som har mye og de som har mindre, som SugarDaters® ønsker å hjelpe med. Et møtested mellom den gavemilde og den takknemlige på en sikker nettside, hvor man kan være medlem uten at det koster noe og være anonym om det er ønskelig, setter rammen for Norges nyeste datingside.

Studentøkonomien kan forbedres
Det er vanskelig for de fleste studenter å overleve på studiestøtten og hver fjerde student er avhengig av pengeoverføringer fra foreldre. Hvis man bare får studiestøtten, er det nærmest umulig å overleve, med mindre man bor hjemme eller skaffer seg en obligatorisk ekstrajobb. Sugardating er ikke et nytt fenomen, men det er nytt at vi nå har et nettsted vi kan møtes på, slik at takknemlige mottakere og gavemilde brukere kan treffes og avtale et gjensidig fordelaktig forhold og veksle midler, slik at begge får noe ut av det. Det kan jo f.eks. være en god måte å finne en leilighet på eller forbedre studentøkonomien.

Det er altså bare dating
Uansett hvordan man snur og vender på det, så er det altså bare dating. Som ved alle andre forhold, kreves det noe fra begge sider, og etter det prinsippet leter man altså til det man gjerne vil ha. Formålet med SugarDaters® er veldig enkelt, altså man kan søke etter gavemilde personer og takknemlige mottakere, og når disse to møtes, er det faktisk en date slik som alle andre stevnemøter. Altså to mennesker som treffes på en spennende date og hvordan den utvikler seg, er det kun de to som kan svare på.

På SugarDaters® tror vi på at alle suksessfulle forhold egentlig er “gjensidige fordelaktige forhold”, altså på den måten at to mennesker gir like mye som de får fra hverandre. Men dessverre finnes det mange vanlige forhold som ikke er fordelaktig for begge parter. Hvis man er i et slikt forhold, så er man mest sannsynlig i et ensidig forhold, altså der man gir mer enn man får tilbake. Vi tror at suksessfulle forhold skapes av to personer, som er ærlige overfor hverandre om hvem de er, hva de ønsker seg og hva de kan tilby.

Ikke bare eldre menn og unge blondiner
Selv i dagens åpne samfunn har vi mange fordommer å gjøre opp med. SugarDating har lenge hatt rykte for å være noe mellom eldre menn og unge blondiner. Men i virkeligheten viser det seg at det er mange unge menn og kvinner som har midler nok og gjerne vil være en gavemild bidragsyter, og på den andre siden er det heller ingen aldersgrense for hvor gammel en takknemlig SugarBabe skal være.

Utover landegrensen
SugarDaters® er allerede en populær datingside i flere andre europeiske land, til og med i USA har SugarDatere registrert seg på nettsiden. Kanskje er det fordi det ikke koster noe for SugarBabes, at det er mulig å være anonym og bare kikke rundt på siden, eller kanskje det faktum at man også kan søke etter SugarDaters® utover landegrensene. Er man f.eks. en forretningsreisende, kan man på forhånd søke etter en SugarDater i eksempelvis Danmark, Sverige, Tyskland, USA og bruke sin gavemildhet på andre og kanskje mer eksotiske europeere. SugarDaters® stopper altså ikke ved landegrensen, vi fortsetter med sukkerdating til vi finnes over hele verden 🙂