Fifty Shades of Grey forhold på SugarDaters®

Filmen Fifty Shades of Grey har premiere på norske kinoer nå på fredag den 13. februar. Den er laget etter boka med samme navn og har hatt imponerende suksess verden rundt. Det atypiske forholde mellom Christian Grey og Anastasia Steele har åpnet opp for et alternativt forhold mellom mann og kvinne. Mange fans av Fifty Shades of Grey er overrasket at datingsider som SugarDaters® eksisterer, som faktisk gjør denne type forhold mulig.

Man kan diskutere for og imot at forholdet som beskrives i Fifty Shades of Grey mellom Anastasia og Grey, er et SugarDaddy/SugarBabe forhold. Et forhold mellom en SugarDaddy og en SugarBabe bygges på tillit, lidenskap, makt og omsorg, i tillegg at man har gjensidig respekt for hverandre.

SugarDaters® imellom har man alltid en klar avtale om hva som forventes av hver part og hva de bringer inn i forholdet, akkurat som forholdet mellom Anastasia og Grey. Avtalen sikrer at forholdet lever opp til det de to har av forventninger. I Fifty Shades of Grey forventes det at Grey støtter Anastasia finansielt og sørger for at hun har det godt. Han skjemmer henne bort med gaver som mobiltelefon, bærbar og en bil.

Et økende antall kvinnelige SugarBabes leter etter liknende forhold her inne på SugarDaters®, et forhold som handler om penger, makt, kjærlighet og lidenskap. Et forhold der mannen er suksessfull, rik, dominerende og litt skremmende, mens kvinnen er ung og vakker.

I dagens samfunn er det stort fokus på likhet mellom kjønnene, men det kan være spennende å ha et utradisjonelt forhold med tradisjonelle kjønnsroller, der mannen har full kontroll. Et forhold der mannen leder og sørger for kvinnen, og at kvinnen følger ham og legger fra seg sitt ansvar.

Mange kvinner ønsker seg et Fifty Shades of Grey eventyr og de leter etter deres egen Mr Grey som kan slå beina vekk under dem. De leter etter en gentlemann som kan forsøte livet deres med komplimenter, gaver og opplevelser for livet. SugarDaters® er det riktige stedet for å lete etter Mr Grey, fordi her finnes det mange sjarmerende, kjekke og suksessfulle menn.