Spennende nettdating fakta

Vi har funnet noen interessante og spennende fakta om dagens nettdatere, altså fakta som gjelder generelt for nettdatere, og til sist nevner vi noen interessante fakta om nettdatere på SugarDaters® 🙂

Visste du at 52% av nettdatere er menn og 48% er kvinner?

At kvinner lyver mest om kroppsbygning, vekta og alderen i profilen deres, mens menn lyver mest om inntekt, høyde og alderen?

Visste du at 33% som lager en profil på ei datingside, laster IKKE opp et profilbilde? Og de kvinner som ikke laster opp et profilbilde, får kun 50% henvendelser i forhold til de de kvinner som setter opp et profilbilde…

Hvis en mann har på seg blått tøy på første møte, så er det større sjanse for at kvinnen blir tiltrukket av ham 🙂

De fleste nettdatere (menn og kvinner) synes humor er den viktigste personlige egenskapen. I tillegg synes menn at intelligens er viktig ved en kvinne, mens kvinner på sin side synes at ærlighet og gode manerer er viktigst ved en mann.

Og så til noen interessante fakta om SugarDaters®:

På SugarDaters.no har vi 50% SugarDaddies og 50% SugarBabes.

Visste du at det er 100% gratis for SugarBabes å være medlem på SugarDaters®, mens på vanlige datingsider koster det like mye for kvinner å være medlem som for menn?

SugarDaters® tar skarp avstand fra eskorte og prostitusjon tjenester, for det er ulovlig i Norge og slike tjenester er ikke velkommen på SugarDaters®.

Sugar dating handler ikke om sex for penger, men handler om gjensidig respekt for hverandre, gode opplevelser og ofte til og med kjærlighet.

Så hvis du ikke har en profil på SugarDaters® ennå, hva venter du på? 🙂 Klikk her, registrer deg gratis og start din sugar dating opplevelse allerede i dag