Tradisjonell Nettdating?

SugarDaters® setter spørsmålstegn ved hvor langt Norge egentlig er kommet når det gjelder likestilling og kvinnefrigjøring, for vi ønsker nemlig å vise at det er mulig å reise tilbake i tid, da mannen var en gentlemann som åpner døren for en kvinne, trekker ut stolen og betaler regningen på restaurantbesøk.

Ny eller gammel datingmåte å finne en partner?
Norge har arbeidet i mange år på å få kjønnene mer likestilte, og har til og med utarbeidet spesifikke lover som skal sørge for at det blir bedre for kvinner, som f.eks. at vi har kvinnelige statsministre og minst 50% kvinner i regjeringen. Men hvorfor er det fortsatt forskjellig lønn for samme arbeide, at kvinner har mindre i pensjon og at det er veldig få kvinner i direktørstillinger? Vi er ikke så likestilte i Norge som vi ønsker det og faktisk har vi to forskjellige kjønn i samfunnet.

SugarDaters® ønsker ikke å starte en større diskusjon, men ønsker å få tilbake kjønnsrollene med den klare definisjonen at menn er menn og kvinner er kvinner. Med definerte og tydelige kjønnsroller blir forholdet mye enklere og lettere. SugarDaters® tar Norge tilbake til tiden da mannen var den perfekte gentlemann som passer på og har omsorg for kvinnen han dater. Slik som i romantiske amerikanske filmer så betyr dette f.eks. på et stevnemøte så drar han ut stolen for henne, åpner dørene og betaler regningen. Ingen diskusjoner over middagen om hvordan paret skal dele regningen eller dele kjønnsrollene i forholdet. Kvinnen klær seg pent og viser seg fra sin beste side for den sjenerøse mannen som skjemmer henne bort med både materielle gaver og med komplimenter. Disse “karakterene” kalles for Sugardaddies og Sugarbabes og kan treffes her på SugarDaters®.

God tradisjonell nettdating
Nettdatingsiden vår er unik, fordi vi har et gammelt konsept i nåtiden som passer perfekt inn i det raske tempoet som Norge har i dag med store kravene til karriere og utdannelse og lite fritid. Med andre ord, SugarDaters® er for spennende og morsomme forhold som baserer seg på begge parters betingelser.

Så si nei takk til moderne måter å nettdate på, bli heller med på god tradisjonell nettdating her på SugarDaters® 😉