Huskeregler for en god dating profil

Mange kommer ut av ensomheten og finner kjærligheten gjennom datingsider på nettet. Men mange mennesker sliter med å finne en potensiell partner, noen ganger fordi man helt enkelt ikke har laget en ordentlig dating profil av seg selv. Her er noen av de viktigste huskereglene du bør følge, hvis du vil ha suksess på dating markedet i dag:

1. HUSK ET PENT BILDE AV DEG SELV
Det nytter ikke at du er kjekk og har en god kroppsbygning, men hvis du ikke har pent tøy og hår som ligner et fuglereir, så kan du gi opp med en gang… Altså pent tøy, stell håret (så flott som mulig), et pent smil og kanskje bruke et godt lys, eventuelt få hjelp fra en god fotograf, så er du allerede halvveis i å lage en fantastisk dating profil.

2. IKKE VÆR SUR ELLER REDD PÅ BILDENE I ALBUMET DITT
Med mindre du absolutt ikke har lyst på kontakt fra det potensielle interesserte, så anbefaler vi at du ikke legger opp bilder av deg selv der du ser sur eller frustrert ut. Tenk hvis du var på den andre siden, ville du begynt å snakke med en person som viser aggresjon på de fleste bildene av seg selv? De fleste mennesker foretrekker å snakke med smilende og glade mennesker, i det minste med mennesker som smiler på bildene deres. Dette betyr selvfølgelig ikke at du skal se ut som en smilegal fanatiker på alle albumbildene dine, men legg også opp noen seriøse bilder av deg selv, som f.eks. kan vise en annen side, sjarm og skjønnhet.

3. IKKE AVSLØR ABSOLUTT ALT OM DEG SELV
Dette er en uskreven regel som gjelder for alle nettdating profiler. Skriv ikke en lang roman om deg selv, men skriv heller noen korte linjer om dine beste egenskaper, ferdigheter og/eller interesser. For all del, unngå å skrive sensitive opplysninger som f.eks. arbeidsplassen din eller andre private informasjoner i profilen din. Fortell heller om slike ting i private samtaler eller beskjeder med personer som du kan stole på. Det er ikke garantert at profilen din er beskyttet for uvedkommende å lese, og derfor må du være mye mer forsiktig.

Dette er bare et par, men viktige råd om datingprofilen din. Glem ikke å sette sikkerhet og personvern først, og husk å velge passende og sjarmerende bilder av deg selv til profilbildet og albumet. Hvis du blir trøtt og lei av å lage datingprofilen, så ta en pause fra arbeidet og gjør heller litt rengjøring eller rydding, så vil du se at ved å gjøre noe helt annet vil gi deg gode ideer til profilen din. Hvis du følger disse enkle huskereglene, vil du mye lettere komme igjennom nettdating jungelen og forhåpentligvis finne en å dele kjærligheten med en vakker dag 🙂