Gentlemann-vurdering

SugarDaters.no introduserer vi en ny funksjon som vi kaller for Gentlemann-vurdering.

Vi har laget Gentlemann-vurderingen for å være sikker på at vi har en god og høflig tone mellom alle medlemmene våre. For tidligere vi har dessverre hatt episoder med uhøflige, grove og noen ganger krenkende meldinger, derfor har vi nå laget et system slik at brukerne kan vurdere meldingene som de får i innboksen.

Med Gentlemann-vurdering kan både mannlige og kvinnelige medlemmer av SugarDaters.no vurdere hverandre, fordi vi ønsker at ikke bare menn, men også kvinner skal oppføre seg ‘gentlemanns’aktig med de andre brukerne.

Det er valgfritt om man har lyst til å vurdere meldingene man får fra andre, men det er viktig at både gode og dårlige opplevelser blir vurdert, slik at de gode brukerne kan belønnes og de uhøflige kanskje blir motivert til å sende bedre meldinger.

De første ukene som Gentlemann-vurderingen foregår, blir det samlet inn opplysninger i form av brukernes vurderinger av hverandre. Deretter vil brukerne få mellom 0-5 stjerner avhengig av hvordan meldingene deres er vurdert i løpet av uken. Får et medlem et lavt antall stjerner, er dette på grunn av meldingene som han/hun har sendt har vært vurdert negativt blant mottakerne.

De brukerne som har fått et lavt antall stjerner, får selvfølgelig en mulighet for å forbedre seg. For dem vil det være mulig å se hvordan meldingene er vurdert, så de ved hvordan de kan forbedre seg for å tjene flere stjerner.

Antallet stjerner er kun avhengig av hvordan meldingene blir vurdert, så den eneste måten å endre antallet av stjerner på er å skrive koselige, vennlige og hyggelige meldinger. Supporten på SugarDaters® har derfor ingen påvirkning og kan ikke gjøre noe med antallet av stjerner som en får.

Vi er glade for å kunne offentliggjøre denne nye funksjonen og håper at alle på SugarDaters.no blir hyggeligere mot hverandre med Gentlemann-vurderingen.