Når karrieren er viktigere enn kjærligheten

Er du kanskje en mann i 30-års alderen som er mest opptatt av karrieren? Du bruker sikkert mye tid og engasjement i karrieren din, slik at du ikke har mye energi til overs etter lange dager på jobben.

Da kan SugarDaters® være den perfekte løsningen for en hardtjobbende mann, fordi Sugardating er dating uten forpliktelser, men med mange gode fordeler. Her kan du se noen av de mange fordelene med å være en SugarDaddy:

1. Slutt med kjedelige og kompliserte kjæresteforhold
Hvordan skal du kunne treffe noen i dag hvis du ikke har et ønske om å gifte deg, men bare vil ha et enkelt forhold?
Frykter du at fredags kveld på byen med kameratene alltid dreier seg om å måtte finne ei dame for natten, eller gå hjem til ei kald seng hvis du ikke fant ei som hadde lyst? Og så hvis du får ei dame med hjem, blir det enten bare for ei kort natt eller hun plutselig krever et komplisert kjæresteforhold med hele molevitten. Det er vanskelig å vite hva kvinner vil ha når du tar de med hjem fra en kveld på byen. Da er det bedre å være en SugarDaddy, for så kan du ha et enkelt og greit forhold når du har lyst til det. Da kan fredags kveld handle om å ha det gøy med kameratene istedet for å spille russisk roulette med kjærestesøkende kvinner.

2. Forhold uten gnål og mas
Tenk at du kan ha et morsomt og underholdende forhold som gir positiv og god energi istedet for å suge energien ut av deg. Tenk å slippe for krangling om hvem som skal gjøre oppvasken, vaske klær eller lage maten.
Det vil heller ikke være noe å diskutere om du tilfeldigvis ser flere kvinner samtidig eller om du treffer andre SugarBabes samtidig. Det å ha et forhold med en SugarBabe er et enkelt og greit forhold. Som par møtes man når man har tid og lyst til det – så hverken gnål, mas eller krangling er nødvendig.

3. Penger, penger og penger
Noen som hører ordet SugarDaddy, tenker umiddelbart på en eldre gråhåret mann i 60-årene som er velstående og kan kaste rundt seg med penger. Men dette bildet stemmer ikke med virkeligheten, for de fleste SugarDaddies er oftest en mann i 20-40 års alderen som vil ha enkle forhold med unge og vakre kvinner. Du som er mann, trenger heller ikke være stinkende rik, men så lenge du er en mann som er raus med det du har, så vil du være en fantastisk SugarDaddy.

4. Mannen i forholdet
Kjønnsrollene i Norge er blitt temmelig likestilte, og det kan være vanskelig å føle seg som den store sterke mannen i et forhold. Som SugarDaddy har du mer penger, erfaring og modenhet, noe som betyr at du vil alltid være mannen i forholdet som viser raushet og omtanke uten at kvinnen truer territoriet ditt.

5. Den største og beste fordelen
Selvfølgelig er det egenskaper som en SugarDaddy skal ha, slik som sjenerøsitet og gi en kvinne komplimenter, men tenk deg den største fordelen – at du kan date en yngre og vakker kvinne som har samme forventninger til forholdet som du har.

Lykke til kjære SugarDaddy, og husk karrieren kan godt være viktigere enn kjærligheten, det er bare å finne det riktige forholdet som passer for deg 🙂