Slik løser du pinlige første dates

Den første date pleier alltid å være nervepirrende, spennende og kanskje med sommerfugler i magen, mest fordi dere ikke kjenner hverandre og vet ikke hva man kan forvente av hverandre. Men den første date er noe som alle må gjennom, hvis du vil finne en partner. Vi har samlet noen pinlige situasjoner, som flere av oss allerede har opplevd og som også SugarDaters® kan oppleve – Vi kommer også med en god løsning på den pinlige situasjonen.

1. Din date har drukket for mye alkohol og begynner å snakke høylytt. Hva skal du gjøre? Skal du avslutte daten før noe ekstremt pinlig skjer, eller skal du late som om du har det gøy og holde ut?

Vi foreslår at du avslutter daten, for din date har sannsynligvis drukket for mye pga. nervøsitet. Det beste er å avslutte og heller avtale en annen dato og fortsette hvor dere slapp da, og kanskje en date noe uten alkohol.

 

2. Din date begynner allerede snakke om hvem som skal gjøre hva i forholdet. Hva gjør du?

Skal du bare godta hele greia, eller sier du at du heller vil snakke om de ting en annen gang?

På første date er det først og fremst viktig å bli kjent med hverandre og finne ut om det er kjemi mellom dere to eller ei. Derfor kan du foreslå at dere snakker om et potensielt forhold en annen gang, for på første date skal dere bare finne ut av om dere liker hverandre og om dere har lyst å se hverandre igjen.

 

3. Daten ønsker å vite hvorfor du er interessert i en eldre mann/ yngre kvinne. Hva skal du svare?
Pga. økonomiske årsaker eller en eldre mann er mer interessant fordi han er moden, selvsikker og har alt under kontroll / en yngre kvinne er mer interessant fordi hun gjør at man føler seg mer ungdommelig, sterkere og gir mer vitalitet.

Altså hvis du gjør dette av økonomiske grunner, bør du lete andre steder etter en partner. SugarDating handler ikke bare om penger og gaver, men også om følelser. Du bør sette pris på selskapet med en eldre mann/ yngre kvinne, ellers er SugarDating ikke noe for deg.

 

4. Du føler deg ikke tiltrukket av din date, hva bør du gjøre?
Sniker du deg ut av restauranten, mens han/hun er på toalettet? Skal du finne på en unnskyldning for å avslutte kvelden tidlig, eller later du som ingenting og har en hyggelig date?

Det er ingen krise at du ikke føler deg tiltrukket av han/henne på første date, så prøv å være høflig og gjør første daten til en hyggelig kveld. Hvem vet, kanskje kommer tiltrekningen på neste date?

 

Altså pinlige situasjoner kan forekomme på første date, men i det minste vil ekte SugarDaters® aldri oppleve pinlighet når regningen skal betales 🙂