10 Dating tips du skulle ønske du kunne når du var singel

1.  Å finne en romantisk partner er bare en av mange mål du kan ha samtidig. Det er en forskjell mellom å ha en prioritering eller ha en besettelse. Ingen vil være kaptein av dating verden.

2. Det handler ikke om å få noen til å tro du er god nok for dem. Det handler om å finne noen du greier, og vil tilbringe mye tid sammen med.

3. En første date er ikke en audition for ekteskap. Første date er bare en prøve til date nummer to, ingen har blitt forelsket i noen mens de analyserer hver eneste detalj med dems første betydningsfulle møte.

4. Dra på fester, konserter eller lignende alene. Å være fristilt betyr at du kan gjøre akkurat hva du vil, når du vil. Så hvis du møter en fascinerende person den kvelden, kan dere dra og gjøre det dere vil uten å tenke på evt andre du dro med.

5. Ikke vær overlegen på en date. Vi har alle blitt fortalt at gutter elsker å “jakte” etter en kvinne, men det er ikke nødvendigvis sant. De fleste gutter finner jenter som responderer mye mer tiltrekkende, jenter snille og “varm hjertet”. Det betyr ikke å være overlegen er slemt eller utiltrekkende. Det betyr ikke at du må le av alle vitsene hans selvom du ikke syntes de er morsomme, men det er definitivt ok å være ærlig, og det er heller ikke feil å si hvor gøy du har det, så glem alt du har blitt fortalt med å være overlegen.

6. Noen gang tenkt på å date en venn? Uttrykket “Friendzone” er bare uttrykk som bare burde forsvinne. Fordi noen ganger kan en venn/venninne være den beste date. Tenk på det, noen som du allerede kjenner og har mest sannsynlig samme verdier og interesser. Personen kan historien din og kanskje kjenner familien din, i tillegg kan du føle deg kjempe komfortabel. Også vennskap er grunnleggende for alle typer forhold, så å allerede ha det båndet kan være en nøkkel videre.

7. Hvis noe sider de er for “skadet” til å date deg, bare godta det. Selvom det bare er selvtilliten til personen som snakker, greier du nok ikke å fikse det, og mest sannsynlig er det nok bare en annen måte å si at personen ikke “føler det”.

8. Ikke vær redd for å for at potensielle partnere avviser deg, fordi du er for tykk, for kort, eller hva som helst. Noen personer er bare ikke for deg, men jo fortere du blir kvitt dem jo mer fornøyd blir du med deg selv.

9. Ikke la oss ringe deg, la han/henne ringe deg. Hvis det er du som alltid tar Insjativet ved å ringe eller sende meldinger, trenger ikke partneren å gjøre noen ting, la kommunikasjonen være balansert. Det er ikke alltid du selv som skal spørre, la også partner spørre, hvis du føler det bare er du som spør, vent noen dager og se om personen kontakter deg, på den måten finner du ut om han bryr seg eller bare er “care”. Hvis dere er like interesserte i hverandre er nok balansen i kommunikasjonen allerede der. Alle fortjener en som viser Insjativ ved å spørre deg ut!

10. Vær sikker på hva du ser etter i et forhold. Vær sikker på hva du liker og ikke liker, hva du vil ha, og hvordan type forhold du er ute etter.