Sommerflørten

Å finne lykken i sommer.

Det er ikke lett å vite om man er på utkikk etter noe langvarig eller bare en sommerflørt, men en sommerflørt kan være en fin måte å ha det gøy på. Og mange vil ha en flørt når sommeren er her.

Om sommeren blir folk mye mer sosiale, og de tilbringer mer tid ute (på stranda, parken og konserter), etter et halvt år med vinter så føler folk seg ofte veldig innestengt og når sommeren da kommer vil de natuligvis lykkeligere, positive og flørtete.

ting som kan hjelpe deg med å finne sommerflørten.

– Du kan sette deg på en høyde alene, på den måten er det lettere å bli lagt merke til.

– Å komme ny dusjet til stranden med ferdig fikset hår er en ting du ikke vil å gjøre, på den måten kan du virke desperat. Og i følge en rapport foretrekker 68% av kvinner at det er viktigere at man er selvsikker, enn å være muskuløs.

– Hvis du er på stranda, ta med deg solkremen, sportsutstyr, kjølebagen. Du må gjøre deg selv mer tilgjengelig så henne vil spørre deg fremfor noen andre.

– Gå bort å gi et kompliment, deretter prøv å start en samtale, men pass på at du ikke forstyrrer henne(fordi henne soler seg foreksempel). Vent heller til henne går bort til kiosken eller skal på en spasertur. Igjen vil det med selvsikkerheten stråle.

– Om du ikke tør å gå bort snakke med henne fordi henne er i en gruppe og venter til henne er alene tar du veldig feil. De fleste kvinner føler seg tryggere i en gruppe og er det er da lettere for at henne er mer åpen for å snakke med fremmede.

“Du kan finne sommerflørten der det er folk. Jeg tror det ikke er lurt å være på jakt etter en sommerflørt – den kommer naturlig når du er klar for det. Fokuser heller på selvutvikling av deg selv.

– Ja, du kan oppsøke situasjoner som virker skumle, og som du har prøvd å unngå før fordi du ikke har taklet det sosial presset. Ta kontakt med folk, og bli mer utadvendt. Det handler ikke om å bli flink med kun den ene, men bli så god at du bygger opp en tiltrekking for alle.” som Espen Korsvik har skrevet tidligere.