6 Grunner til å bli en sugarbabe

Den nye internasjonale dating nettsiden SugarDaters® fra Danmark med over 30 000 medlemmer og den stadig vokser , Det samme gjør den i Norge. SugarDaters® har bedt sine medlemmer skrive hva de liker best med å være en sugarbabe.

1. Møt modne Menn

Som en Sugarbabe, vil du møte menn som vet de vil ha, og har erfaring som fører til åpne relasjoner.

 

2. Møt menn med erfaring

Møt en man som vet hvordan de skal behandle kvinnen godt – det er gentlemans som trekker ut stolen og åpner døren for deg. De har kunnskap og historier som bare kan komme fra erfaring, og det er ikke noe bedre sted å lære dem enn fra den av de som har opplevd noe selv.

 

3. Ingen krav på forholdet – På helt egene premisser

Ønsker du å være med venner dine? for mye lekser, eller borte for helgen? ta det med ro – som sugarbabe har du ingen forpliktelser for din sugardaddy, uten om å fortelle at du er i live – og knapt det.

 

4. Få kompliment

Er det ikke fint å ha en fyr som forteller deg hvor vakker du er og som gir deg en masse komplimenter? Og føle seg spesiell hele kvelden med en mann som har ingenting på å tape ved å fortelle ved å nøyaktig fortelle hvor vakker du er?

 

5. Bli bortskjemt

Å bli skjemt bort med en god middag, et lite eventyr og et fantastisk selvskap. Hvis du er heldig, kan du få en genser eller veske som du vet din sugardaddy bare vet du bare elsker! det faktum at han vet du elsker å shoppe eller klær så er det ikke noe problem å gi deg det.

 

6. Kul dating side om du venter på den rette.

Om du studerer eller har en krevende karriere og har rett og slett ikke tid til et fastforhold? hvorfor ikke date casual med en som ønsker det samme som deg? det å bli skjemmetbort og være i stand til å se etter Mr.Right. Hva slår det?
men det er ingenting som sier at det kan utvikle seg til noe mer.