Tenåringsmødre tenner på yngre menn.

De fleste kjenner til utrykket “MILF” , simpelt oversatt kan det stå for “mor du kunne tenke deg å ha sex med” .

Det er mange som finner sin beste date i en eldre kvinne, spesielt om hun formene i orden og et pent ansikt.

Norske kvinner fra 50 og oppover har aldri vært bedre “rustet”  til å finne unge menn som tenner på modne kvinner, man kan derfor se en økning i par der aldersforskjellen er omvendt, altså en yngre man er sammen med en eldre og mer moden kvinne.

Par som er trygge på hverandre snakker sammen under akten, for dem er det lettere å finne nye måter å nyte å komme på. Hun kan hjelpe han og omvendt, det er ikke alltid like lett å bare kaste seg i det. Man må fortelle hverandre hva som er best for den enkelte og på den måten kan man oppdage mange nye måter å komme på.

Da spiller ikke aldersforskjellen så stor rolle.

For mange er stor aldersforskjell det som det som gjør “daten” spennende. Modne kvinner har det yngre kvinner ikke har. Klasse, stil, personlighet, sex-apeal og penger, ikke misforstå oss, det er såklart er det mange flotte og vakre yngre kvinner der ute. Problemet er bare at de fleste tror så mye bedre om seg selv en de burde.

Voksne kvinner vet hvordan menn i alle aldre tenker, og med hennes erfaring vet henne hva som skal til for å få dem til å skjønne hvordan henne vil ha det. For en moden kvinne og en ung mann er dette bare en vinn vinn situasjon.

Tror du virkelige følelser hører til noen alder? uansett aldersforskjell, er du forelsket, så er du forelsket.