Samarbeid med Nadheim

Vi her på SugarDaters® jobber hardt for å lage en så sikker nettside som mulig for brukerne våre, og vi ønsker at alle skal kjenne seg trygge og glade når en bruker vår plattform. Derfor godkjenner vi manuelt profilbilder og profiltekster. Vi har også en supportavdeling der du kan rapportere en hendelse som har inntruffet her på SugarDaters®. Vi jobber hardt for å forebygge, hindre og utestenge all aktivitet på vår plattform som ligner på prostitusjon.
Privatlivet til brukerne våre er viktige for oss, derfor kan vi ikke kontrollere interaksjon mellom to parter. Av den grunn har vi på SugarDaters® inngått et samarbeid med Nadheim på sugardaters.no.

Nadheim har en profil på SugarDaters® som du kan kontakte om du behøver noen å prate med om livet ditt eller kjøp og bytte av seksuelle tjenester.
Nadheim er en del av Kirkens Bymisjon og holder til i Oslo. Det er et senter for deg som tilbyr eller har tilbudt seksuelle tjenester. Av Nadheim kan du få råd veiledning, støtte, og hjelp eller delta på ulike aktiviteter.
På Nadheim er du fullstendig anonym. Alle som jobber på Nadheim har taushetsplikt, også overfor politi og moderatorene på SugarDaters®. Alle Nadheims tjenester er gratis, og du kan ta kontakt med dem helt uten videre forpliktelser.

Nadheim skriver:

Kanskje har du fått tilbud om sex eller tilbudt det selv uten å ha tenkt så mye over det? Bytte eller salg av seksuelle tjenester betyr at du får noe i bytte mot sex. Det kan være penger, gaver, en plass å sove, alkohol eller reiser. Det trenger ikke være et fysisk møte. Erfaringene du har fra dette kan oppleves som både positive og negative. Ingen følelser er feil og det finnes mange grunner til å bytte eller selge seksuelle  tjenester.

Har du spørsmål eller vil snakke med noen om dine erfaringer, ta gjerne kontakt.

fredrika.olsen@bymisjon.no – tlf: 979 87 550

Du finner mer informasjon på nettet

http://www.bymisjon.no/nadheim/

Bruk Nadheim som en støtte og noen om prate med. Dersom du ønsker å rapportere en annen bruker skal du fortsatt benytte deg av SugarDaters® support gjennom å bruke knappen rapporter.

profilnavn på SugarDaters®: Nadheim