Opplevelse guide – Sugababes som din personlige guide på reisen!

Hva er en Opplevelse guide?

SugarDaters® er en stor internasjonal datingside med over 100.000 medlemmer i mer enn 20 land. På SugarDaters® kan medlemmer kontakte og bli kontaktet av medlemmer fra andre lander. Dette er en unik mulighet til på et personlig nivå for å bli kjent med flere av kulturer og det aktuelle landet.

På SugarDaters® britiske, danske, franske og belgiske side medlemmer blitt spurt gjennom et spørreskjema om de har datert over landegrensene med andre medlemmer. De har også blitt spurt om de har møtt andre medlemmer fra andre land enn sitt eget land, og hvis de har brukt de beboende kunnskap om landet / byen de er fra. Vi var begeistret for våre medlemmer faktisk viste seg å være en “opplevelse guide”.

Undersøkelsen fant at 22% av de undersøkte medlemmene møte brukere fra andre land enn sitt eget hjemland. Av disse var 30% Sugababes og 70% var SugarDaddys.

Vi vil nå se klart at SugarDaddys reiser mer enn Sugababes. Dette er mest sannsynlig på grunn av SugarDaddys reiser mer om jobben når de er på konferanser eller møter i andre land der de ikke kjenner noen eller har vært før. Dette gir en flott mulighet for Sugababes være en opplevelse guide til SugarDaddys!

Hvis vi tar et hypotetisk scenario: En belgisk SugarDaddy flyr til Norge for et møte i, sier Oslo. På dette punktet, har han ingen kontakter eller bekjente i Oslo, der han bare kan googling ut hva som er attraksjoner å se og hva han kan gjøre for å få mest mulig ut av sin tur. Men den ultimate måten å få mye ut av deres tur er å få den lokale kunnskap om byen. En SugarBabe bor i Oslo vil være den beste løsningen for ham, fordi hun kan gi tips om hvor han kan gå ut og spise, drikke cocktails eller hvilke aktiviteter som er best for å komme ut og bli kjent med det beste av byen og i tillegg få et mer personlig preg på byen. Det er gøy å dele sin kunnskap og også være turist i egen by, hvem vet kanskje du finner noe spesielt sted som ikke er guidebøker fortelle?

Vår studie viste også at 17% av respondentene hadde fått råd fra andre brukere når de ville besøke andre land og til beboernes råd hadde gjort opplevelsen bedre. 20% av de vi konsul fortalte meg også at de har hjulpet andre internasjonale brukere med nyttig informasjon om sine hjembyer og land. Dette var for det meste om beste petisjoners å spise, handle, barer og aktiviteter (museer, attraksjoner og områder av interesse) for å få en opplevelse av kulturen og landet.

Så hvem kan være en opplevelse anvisning?

Alle Sugababes kan bli en informasjonsguide, både i den siste delen av sommeren, men også i høst når det er mer internasjonale forretningsmøter. Dette er en perfekt måte å ha enten en sommer eller å ha som en annen jobb når skolen starter. Det gir også deg en god mulighet til å bli kjent med byen og landet, og hvordan en utenlandsk person ser din by og land. Du kommer til å møte mange nye mennesker uten engang å reise, og du kan få tips om vår neste ferie å gå til eller hva neste skritt i livet kan være.

Som medlem av SugarDaters® har du en unik mulighet til å lære om svært forskjellige typer mennesker, fra forskjellige land med ulikt livsperspektiv. Benytt anledningen til å dele din egen kultur og oppleve en annen kultur.

Husk! Deling er å bry seg: D

Ikke glem å følge oss på Instagram, Facebook og Twitter.

innlegget er inspirert av sugardaters.co.uk