Konkurranse: Er du “SANTA’S SUGARBABE”?

Kan du føle julestemning allerede? Hvis ikke vil vi gjerne hjelpe deg, ved å annonsere vår nye konkurranse: SANTA’S SUGARBABE.

Husker du da du var barn og fikk en julekalender, eller hvis du var heldig, en sjokoladekalender? Hele desember var fylt med forventning om å åpne neste luke og få neste stykke sjokolade. Vi her på SugarDaters® tror ikke at fordi du blir eldre, bør du ikke ha en julekalender fylt med sødme. Derfor har vi laget vår versjon av julekalender med søte SugarBabes i den.

Vis oss din kreative side

Tenk for et øyeblikk at du ville gå på en date med en SukkerNisse. Hvordan ville du forføre ham? Hva slags leppestift ville du ha? Hva slags undertøy ville du kjøpt? SugarDaters® ønsker å gi deg den eksklusive muligheten til å uttrykke din kreativitet ved å bli ansiktet (og kroppen) til vår nye julekalender.

Det fungerer slik: Ta et bilde av deg selv som best representerer deg som julenissens SugarBabe, for deretter å laste det opp på den delen av nettsiden vi har opprettet for denne konkurransen. Du har muligheten til å gjøre det før 27. november. Vi vil velge bildene som er de vakreste og mest kreative, og presentere disse med jevne mellomrom på SugarDaters®. Det er her SugarDaddys og SugarMamas kommer inn i bildet, da de kan stemme på bildet. Bildet som er mest populært og får flest stemmer vil vinne konkurransen. Vi annonserer vinneren 2. januar.

Som SugarBabe bør du allerede vite hvordan du skal skille seg ut, ikke sant? Så vær sexy og utfordrende, men likevel smakfull fordi ingen nakenhet er tillatt i denne konkurransen. Du må også være 18 år for å delta i konkurransen. Til slutt, husk også at disse bildene kan brukes utenfor SugarDaters®, hvilket betyr i alle våre sosiale medier og internasjonale medier. Det trenger ikke være en profesjonell photoshoot, så lenge bildet representerer ditt vakre selv og din visjon på best mulig måte.

Finn € 3 000 under juletreet

Enten du har vært en god eller frekk kvinne i år så er vår SugarNisse veldig sjenerøs. Dette betyr at hver jente som blir valgt til vår julekalender vil motta €100 og våre vinnere vil motta en gave på €3000. Som en bonus, SugarDaters® profilen din får veldig mye trafikk etter at du har vært på kalenderen slik du kan velge og vrake mellom SugarDaddys.

Vi tror på din lidenskap og kreativitet. Så start å posere som om julenissen ser på. Lykke til! Lær mer om konkurransen i den delen vi har kalt “vilkår og betingelser”.

Hvis du har spørsmål eller kommentarer, ta kontakt med karin@sugardaters.no. Glem ikke å følge os på instagram, facebook og twitter.

NB! Vi betaler prisen i euro, og under dagens valutakurs er € 3000 nesten 27 000 NOK og €100 er 900 NOK.