Oppdatering av bilder til konkurransen Santas SugarBabe

Vi har i løpet av helgen fått mange fine bilder av sexy Sugababes til vår julekalender, som vi er veldig fornøyd, men vi ser også et behov for å avklare hvordan bildene vil se ut til å bli valgt.

Den viktigste av disse bildene er at de skal være sentrert rundt temaet av jul. Dette betyr at miljøet og spesielt klærne skal symbolisere julen. Du kan ikke laste opp profilbildet fra SugarDaters® eller bilder tilgjengelig andre steder på nettet.

Husk at hele konseptet er å forføre tomten så vær kreativ og sexy. Du kan ha så mye eller så lite klær som du føler deg komfortabel med, men å huske våre generelle regler av nettstedet er fortsatt gyldig som at ingen nakenhet er tillatt (bryster og kjønnsorganer må dekkes). Du kan gjøre hva du vil med dine julebilder – bare fantasien setter grenser.

Så for å være ekstra tydelig, så må bildene møte disse forholdene for å ha muligheten til å bli valgt:

  • Bildene skal vise tydelig julestemning
  • Bilder bør være sexy, smakfull og kreativ
  • Bildene viser deg hvordan å forføre tomten, men uten å vise nakenhet
  • Bildet kan ikke være et profilbilde av SugarDaters® eller kan bli funnet andre steder på internett
  • Jo bedre kvaliteten på bildet har, jo flere muligheter har du for å bli valgt inn i kalenderen og få garantert € 100 og kanskje til og med € 3000
  • Du bør være lett å identifisere bildene, ansiktet ditt må vises – enda bedre hvis vi kan se hele kroppen
  • Bildene kan ikke være sammen med en annen person (du må være alene i bildet)

Hvis du allerede har lastet opp et bilde

Hvis du allerede har lastet opp et bilde, så fortsette å laste opp flere med sexy juleklær. Det er ingen grense for hvor mange bilder du kan laste opp så øke sjansene dine for å få € 100 ved å laste opp flere bilder! Du kan ta bilder fra forskjellige vinkler, i ulike miljøer og i forskjellige klær / kollegaer.

Hvis du ikke har lastet opp et bilde:

Ikke gå glipp av sjansen til å få € 100 euro og har mulighet til å vinne € 3000th Last opp bildet ditt i dag for å ha en sjanse til å velges SugarDaters® julekalender. Grip kameraet og begynne å forføre tomten nå. Du kan lese alle vilkårene her.

inspirasjon:

For litt inspirasjon, du kan posere i et julekostyme eller fancy rødt undertøy. Du kan bake kaker for julenissen og posere med dem eller dekke deg med juledekorasjoner. Som det er en julekalender, så er det viktig at vi ser en ånd av julen i bildene, og virkelig se hvordan du kan forføre tomten.

Vi håper at dette hjelper deg på vei til å få € 100 og kanskje til og med € 3000.  Hvis du har spørsmål eller kommentarer, ta kontakt med karin@sugardaters.no