Julekalenderen starter på SugarDaters®!

Denne søndagen er den første advent, og det betyr at du som SugarDaddy og SugarMama kan få adgang til SugarDaters® fantastiske julekalender! Hver advent fra nå på søndag den 27 november til 18 desember så åpnes en ny dør, og du vil være i stand til å se beundre flere Sugababes fra alle forskjellige lande.

Dere som er SugarDaddys og SugarMamas uansett om du har en premium-konto eller ikke, får du tilgang til totalt 5 stemmer. En dør åpner hver søndag og lukker igen neste lørdag så du har god tid til å velge din favoritt ukentlig og avgi din stemme på. I løpet av denne uken, har du en stemme som du kan sette på din favoritt i døren og huske at stemmen er låst til uken slik at du ikke kan bruke to stemmer neste uke hvis du “lagrer” stemmen.

Men her er en liten vri – du kan merke det står 5 stemmer over. Det er fordi fra den 25. desember vil vi åpne opp alle jentene på samme tid, og du vil nå ha en supplerende stemme som du kan legge til hvem du vil. Du kan selv legge til stemmen din til en jente du har stemt før.

Vinneren av denne kalenderen vil bli annonsert den 2. januar 2017. Så det er opp til deg som SugarDaddy og SugarMama å bestemme hvem som er vinneren av kalender og dermed kan starte det nye året med en ekstra € 3000 i lommen.

 

Vi vil også takke alle de kreative Sugababes som tok seg tid til å laste opp bilder i temaet jule denne konkurransen og de som har bidratt til denne konkurransen har vært en suksess. Sugababes fra hele Europa har lastet opp fantastiske bilder av hvordan de ville prøve å forføre tomten. Bilder virkelig sier mer enn tusen ord.

Jentene har ikke blitt kontaktet ennå er dessverre ikke valgt for kalenderen, som kan være forårsaket av mange ulike faktorer som bildekvalitet, ikke nok kreative bilder, ikke besvart en e-post fra SugarDaters® lag eller at det var for mange søknader fra samme land. Vi fikk så mange gode søknader som vi trengte for å velge de som var mest kreative og sexy på bildene.