5 egenskaper som kvinner finner uimotståelig i menn

Det er en grunn du er tiltrukket av visse mennesker. En av disse grunnene handler ikke om vedkommende er mann eller kvinner.

Vi er mest seksuelt tiltrukket av personer som har motsatt seksuel essens av vår egen. (Du kan være en mann som fremstår som mer feminin, også videre); det handler mer om energi.

Hva dette betyr er at de trekkene som gjør at du er tydelig maskulin er de egenskapene som tiltrekker de feminine mest.

Jeg sier ikke at du, som en mann  ha disse trekkene for å fremstå som attraktiv for en kvinne, og jeg sier heller ikke at alle kvinner vil ha de kvalitetene jeg skriver nedenfor, men jeg sier mange kvinner vil.

Her er fem klare maskuline trekk som den feminine finner uimotståelig:

1. Tilstedeværende

Det er noe med en mann som er tilstedeværende som bare er helt uimotståelig, Det er ingen vei rundt det; det er sant.

Hva jeg mener når jeg sier at din tilstedeværelse er din evne til å være i ett med det som skjer her og nå.

En kvinne kan føle din tilstedeværelse når du hører på henne. Henne kan føle din tilstedeværelse når du er kjempe engasjert i en oppgave som er viktig for deg. Henne kan kjenne din tilstedeværelse når du er i ett med deg selv.

Tilstedeværelse er øvelse. Det er noe du kan bli bedre på. Kulturelt, Vi er i en epidemi av å ikke være tilstede; Vi finner mange måter å distrahere oss selv hele dagen, men hvis du vil lære å være mer tilstedeværende , så kan du det. Den enkleste måte å gjøre dette på er å starte å øve på meditasjon. Meditasjon kan lære deg å være i et med deg selv og i nåtiden.

2. Mål

En mann med et mål er bra.

Ditt mål kan være en rekke ting. Det kan være å forandre verden. Det kan være å presse kroppen til dens grenser. Det kan være å bygge et firma eller bygge hus. Det kan være å lage kunst, eller å være den snilleste personen du vet.

Det handler ikke om hva ditt mål er (selv om, ærlig, jo mer det er til fordel for menneskeheten, jo bedre – men det er bare min mening). Det som betyr noe er at du har et mål eller er i ferd med å oppdage det.

Hvis du ikke helt vet hva målet ditt er ennå, så er det beste å spørre deg selv om hva du er mest lidenskaplig for. Ditt mål er vanligvis om å dele din lidenskap med verden.

3. Retning

Med mål kommer retning. Mål er å vite hva du er her for å gjøre, og retning er å gjøre det.

Den feminine essensen er mer en essens av å føle og være. Ja, vi gjør ting (de fleste av oss gjør en del). Men vi syntes menn som får ting gjort er veldig attraktivt. Han har en plan, og har tar steg for steg(selvom det bare er små ting) for å oppnå det. Det er den retningen en mann skal gå.

Din klare retning får det feminine til å føle seg tryggere. Hvis henne vet at du kan navigere godt på egen hånd, har henne mer plass å slappe av på i din tilstedeværelse. Henne må ikke ikke alltid vise deg hvordan man skal gjøre ting, fordi du allerede vet det(kvinner liker det).

4. Tro og ærlighet

Åpenbart, tro og ærlighet er viktige egenskaper i alle forhold. Tro kommer fra å handle på ærlige måter, men definisjonen går utover det. Det jeg mener når jeg sier tillit er. Kan en kvinne stole på at du er ærlig med deg selv?

En av de synlige feminine trekkene er intuisjon – og med våres intuisjon kommer evnen til å føle din “bullshit” en mil unna.

Når du lærer å bli dypt ærlig med deg selv(om dine problemer, dine mangler, utfordringer, styrke og alt dette), da vil en kvinne kjenne din integritet og henne vil også stole på deg.

5. Humor

Som du allerede vet, Humor er på toppen hos alle kvinners liste som ser etter en potensiell partner, men hvorfor det? Jo fordi humor har evnen til å lysne en dårlig stemning.

Det feminine blir sittende fast med hennes følelser, samt hennes gjøre liste. Dette er veldig stressende for oss. Hvis du kan få en kvinne til å le er det nøkkelen til en god flyt i forholdet. Kvinner er veldig takknemlige for din evne til å skape lys og glede til hennes hverdag.

For alle dere menn der ute , husk at deres maskulinitet er en gave, til din partner og til verden. Det er en del som gjør deg unik. Kvinner setter pris på alle måtene du er forskjellig fra oss.

 

 

 

Oversatt av Andreas, SugarDaters®, skrevet av Shelley Bullard i www.mindbodygreen.com