La oss diskutere begrepet SugarDating

Sommer kommer til en slutt mer eller mindre, og det er på tide å komme tilbake til jobb eller skole igjen etter ferien. Med daglige rutine blir det også en økning i medlemmer til SugarDaters. Vi her på SugarDaters ønsker velkommen alle nye og også klargjøre visse regler og begreper som vi har på vår nettside igjen.

Dette er også på grunn av den generelle oppfatningen er om SugarDejting og vad det enkelte nettsteder som wikipedia “SugarDating” siger om forholdet.

Vi ønsker å gjøre det klart vårt synspunkt på SugarDating og hvordan vår plattform fungerer.

Så vi starter fra begynnelsen:

Hva er en SugarDaddy?

En SugarDaddy er en moden og stabil mann som har kontroll over sine daglige liv og deres liv. Han har ofte et etablert arbeid hvor han har en høyere stilling i en virksomhet eller i det minste ha en stabil økonomi.

En SugarDaddy er i utgangspunktet alltid en gentleman. Når han er på en date, og når han har en samtale med en kvinne, er han oppmerksomme, lytter og nyter og er spesielt sjarmerende. Han har ingenting imot åpne dører, betale regningen, eller trekke ut stolen for hans date. Han er ikke fremmed for å smigre hans date og gi henne oppmerksomhet, og liker tanken på å få skjemme henne og sørg for å dele sine hans liv og økonomi med kvinnen.

Hva er en SugarBabe?

En SugarBabe er en vakker og ung kvinne. Hun liker å tilbringe tid med en moden mann med en stabil tilværelse. Hun lytter og sikrer at den mannen hun er dating har det godt. Mange Sugababes har fortalt oss at mange menn føler at de kan være mer åpen med SugarBabe enn de noen gang har vært før.

Så dette er den generelle beskrivelsen av hva en Sugarbabe og en SugarDaddy er fra oss her på SugarDaters. Det finnes også tilsvarende med SugarMama og ToyBoy der “SugarDaddyn” er en kvinne og “Sugar Babe” er en mann.

Så nå kommer vi til kjernen i dette blogginnlegget, når vår markedsføring team undersøker generell følelse av SugarDating og SugarDaters vil uunngåelig spørsmålet om prostitusjon komme opp. Dette er noe som vi prøver å jobbe mot på SugarDaters. Det er ikke noe vi støtter, og det er trist å bli beryktet på denne måten.

Hvis du ser på Wikipedia under “SugarDejting” som beskrevet renere sex ”en asymmetrisk seksuelt forhold”. I løpet av det siste året har det SugarDaters intervjuet medlemmer fra forskjellige land, og dette er ikke sant. For det første, uansett alltid ser annerledes ut, så det er veldig vanskelig å generalisere en sannhet om hvordan et forhold ser ut, men fra de data som vi har fått, så det er ikke sant at en SugarDating forholdet må inneholde noen seksuell. Medlemmene som vi har snakket med så vil et seksuelt forhold komme likeså naturlig som i en “normal” forhold dvs. Når du føler deg tiltrukket av hverandre, og når det kommer som en naturlig del av forholdet.

Hvis du har opplevd at et annet medlem gjør insinuasjoner om prostitusjon, bør du straks melde dette til support team.

Så når du snakker om SugarDating, vil vi alltid snakke om den økonomiske delen og vår beskrivelse på vår nettside for en SugarDaddy må være økonomisk stabil. Hvis vi tenker fra et generelt perspektiv på de “normale” forhold, er det ikke ofte slik at du vil ha et stabilt forhold og en stabil økonomi? Vel det er nesten alltid det vi streber etter i dagens samfunn, og selv om det ikke alltid så i et forhold som er det vi leter etter. Og er det ikke slik at menn i lengre grad tjene en høyere lønn enn kvinner? Vel er det slik. Slik at forholdene for å søke etter en moden mann med et stabilt liv og en stabil økonomi er ikke ulogisk.

Og vilkårene for en yngre kvinne som kanskje ikke har en så stabil økonomi og en eldre mann med en stabil økonomi vil henge er logisk. For å være ærlig, det skjer oftere i alle typer forhold enn en normal, feministisk person ønsker å innrømme.

Ja, så når du kommer til spørsmålet om å gi materielle ting til en annen person som ser ut til å være noe som en generell befolkning ser ut til å ha problemer med. Hvis vi tenker på denne måten da, hvis du er i et forhold med noen, og du har mer penger enn den personen, ville du ikke dele med deg de pengene som du har? Vil du fortsatt tror at alt skal deles 50/50? Hvis du er litt “gammeldags” ville ikke du synes det er litt romantisk å gi gaver eller lik den du dater? Fordi selv i vår feministisk samfunn vi ønsker allikevel å gi ting til den personen som vi liker.

Så la meg spørre hva er det som er så galt med SugarDating kombinasjon? Er det fordi ikke alle er ute etter et forhold som ender med Volvo, villa, hunder og barn?